Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu’da nostaljik sinema keyfi

Armutlu Belediyesi, geleneksel hale gelen ‘Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri’ni 16-17 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenliyor. İskele Otoparkında gerçekleştirilecek olan ücretsiz etkinlikte eski yaz sinemalarının nostaljisi yaşatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2023 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu’da nostaljik sinema keyfi

Armutlu Belediyesi, vatandaşlara yaz akşamlarında sinema keyfi yaşatmak için "Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri"ni başlatıyor. 2 gün boyunca devam edecek olan etkinlikte, Türk sinemasının unutulmaz filmleri izleyenlerle buluşacak. 16 Temmuz 2023 Pazar günü Adile Naşit, Münir Özkul ve Tarık Akan’ın başrollerini paylaştıkları Bizim Aile, 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü ise Hababam Sınıfı filmleri gösterilecek.

Etkinliğe katılmaya davet eden Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, “Armutlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerden biri de Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri. Bu etkinlikle hem eski yaz sinemalarının nostaljisini yaşatmak hem de Türk sinemasının klasikleşmiş filmlerini izlemek istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Vatandaşlar ise eski filmleri yaz sineması nostaljisinde seyretmenin ayrı bir keyif vereceğini ifade ederek, “Armutlu Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlik çok güzel bir fikir. Eski filmleri açık havada izlemek hem eğlenceli hem de duygusal olacak. Bizim Aile ve Hababam Sınıfı gibi filmler bizim çocukluğumuzun hatıraları. Bu filmleri tekrar izlemek bize çok iyi gelecek” diye konuştular.

Film gösterimlerinde sinemaların olmazsa olmazı patlamış mısır da izleyenlere ikram edilecek.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.