Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Araçta mahsur kalan çocuğu itfaiye kurtardı

Bir alışveriş merkezine giden ailenin çocuğu araçtaki bir arızadan dolayı araç içerisinde mahsur kaldı. Çocuk, Çiftlikköy İtfaiyesi tarafından yapılan çalışma ile araçtan çıkartıldı

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Araçta mahsur kalan çocuğu itfaiye kurtardı

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde bir alışveriş merkezine giden ailenin çocuğu araçta meydana gelen bir arızadan dolayı araç içerisinde mahsur kaldı.

Olay, Çiftlikköy ilçesinde bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Alışveriş yapmak için otoparka aracını park eden aile, çocuklarını araçta bıraktı. Ancak araçta meydana gelen bir arızadan dolayı kapılar kilitlendi ve çocuk araç içerisinde mahsur kaldı.

Bu noktada panikleyen aile çareyi durumu Çiftlikköy İtfaiyesine bildirmekte buldu. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan itfaiye ekibi yaptığı çalışma ile aracın kapısını açmayı başardı. Ardından araçtan çıkartılan çocuk ailesine teslim edildi.

Kendilerinin yardımına koşan itfaiye ekiplerine teşekkür eden aile, “Araçta meydana gelen arızadan dolayı çocuğumuz araçta kalınca panikledik. Kendi çabalarımızla çocuğumuzu araçtan çıkartamayacağımızı anlayınca durumu itfaiyeye bildirdik. Kısa süre içerisinde yanımıza gelen ekipler, aracın kapısını açarak çocuğumuzu kurtardılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Kurtarılan her can için, yardım eli uzattıkları her insan için hatta yardımına koştukları her hayvan için çok büyük mutluluk duyduklarını ifade eden itfaiye personelleri ise, “Bizim görevimiz canlı olan her varlığın ihtiyaç duyduğu zaman yardımına koşmak” dediler.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.