Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova bayrama hazır

Altınova Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince hizmetlerine 7/24 esasına görev devam edecek. İlçede kent bayramlaşması ise bayramın birinci günü 21 Nisan 2023 Cuma saat 14.00’te Altınova Belediye Hizmet Binasında gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Altınova bayrama hazır

Tüm tedbirler alındı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, belediye olarak tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti. Başkan Oral, ilçe bayramlaşmasının bayramın birinci günü 21 Nisan 2023 Cuma saat 14.00’te Altınova Belediye Hizmet Binasında gerçekleştirileceğini belirterek, tüm vatandaşları bayramlaşmaya davet etti.

Ulaşım ücretsiz

Altınova Belediyesi halk otobüsleri bayram süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek. Öte yandan Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amirliği bayram tatili süresince ilçe genelindeki hizmetlerini 7/24 esasına göre yürütecek.

Camiler pırıl pırıl

Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki camilerde Ramazan Bayramı temizliği de yapıldı. Camilerin dış temizliği, bahçe düzenlemesi ve iç temizliğini gerçekleştiren Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği’ne bağlı ekipler, titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Özel araçların ve tekniklerin kullanıldığı temizlik çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Zabıtadan titiz çalışma

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği de vatandaşların Ramazan Bayramı’nı en iyi şekilde geçirmelerine yönelik tedbirleri üst düzeye çıkarttı. Zabıta Amirliği’ne bağlı personel ilçe genelindeki denetimlerini arttırdı. İlçe genelinde sık sık denetimler başlatan zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığına zarar verecek uygulamalara fırsat vermiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.