Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmediye Gölet’ine Defne Fidanları dikildi

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği tarafından Altınova’ya bağlı Ahmediye Köyündeki sulama göletine Defne Fidanları dikildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 04:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 04:19
Kaynak: Serap Polat
Ahmediye Gölet’ine Defne Fidanları dikildi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı, hayvancılık ve arıcılıkla ön plana çıkan Ahmediye Köyüne Şubat ayında İl Özel İdaresi tarafından hilal şeklinde yapılan ve 200 dekar tarım arazisini sulayan göletin çevresinde yeşillendirme çalışmaları başladı. Havaların ısınmasıyla birlikte göletin çevresine köy halkıyla birlikte Defne Fidanları diken TEMA Vakfı Yalova İl Temsilciliği, çocuklar için de faydalı ve keyifli bir etkinliğe imza attı.

Etkinliğe: TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, Ahmediye Köyü Muhtarı Nedim Başkurt, Hürriyet Ortaokulu 6B Öğrencileri ve Öğretmen Gülcan Feyzioğlu, İl Özel İdaresi Jeoloji Mühendisi Aysun Ulutaş katıldı. Yalova İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Bölümünde görev yapan Çevre Mühendisi Tuğçe Soyaslan’ın talebi ile hayata geçirilen göletin çevresi Defne Fidanlarıyla yeşile döndü.

“BİRLİKTE UMUT YEŞERTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ahmediye Köyüne bu değerli göleti kazandıran İl Özel İdaresi yönetimine ve Çevre Mühendisi Tuğçe Soyaslan’a teşekkür eden TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir, “Destekleri için Yalova Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk’a, Ahmediye Köyü Muhtarı Nedim Başkurt’a ve ekibine, TEMA Gönüllüsü olan Hürriyet Ortaokulu 6B Öğrencileri ve Öğretmeni Gülcan Feyzioğlu’na, İl Özel İdaresi Jeoloji Mühendisi Aysun Ulutaş’a sonsuz teşekkürler. Birlikte umut yeşertmeye devam edeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.