Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD Yalova eğitimlerine devam ediyor

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, il genelinde sürdürmüş olduğu afet farkındalık eğitimlerine Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 03:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 03:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
AFAD Yalova eğitimlerine devam ediyor

AFAD Yalova ekipleri, deprem bölgesinde yer alan şehrimiz Yalova’da gerçekleştirdiği afet farkındalık eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Okulları, kurum ve kuruluşları ve iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşları deprem konusunda bilinçlendiren AFAD Yalova, çalışmalarına son olarak Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürlüğü’nde devam etti. Burada çalışan personellere olası bir depreme karşı nasıl hazırlıklı olunabileceği, deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili çeşitli bilgiler aktaran AFAD Yalova ekipleri aynı zamanda da kendilerine yöneltilen soruları cevaplayarak, vatandaşın kafasına takılan sorulara cevap bulmasına imkan sağladı.

Çok sayıda personelin katılımıyla gerçekleştirilen afet farkındalık eğitimi sonrasında kısa bir açıklamada bulunan AFAD Yalova, ‘’ Yalova Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline 'Afet Farkındalık Eğitimi' verilmiştir. Eğitime katılan personele teşekkür eder, afetsiz günler dileriz. İl genelinde sürdürdüğümüz afet farkındalık eğitimlerine hız kesmeden devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.