Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acil Servis hekimlerine hayat kurtarıcı eğitim

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Acil Servis Birimi pratisyen hekimlerine yönelik ‘Kardiyopulmoner Resüsitasyon ve Entübasyon Teknikleri’ eğitimi düzenlendi. Eğitimi veren Acil Tıp Uzmanı Dr. Nurşah Başol, iki oturum halinde hem teorik hem de pratik bilgiler aktardı

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Acil Servis hekimlerine hayat kurtarıcı eğitim

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi personellerin mesleki gelişimine katkı sunmak adına eğitimlere hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Acil Servis Birimi pratisyen hekimlerine yönelik ‘Kardiyopulmoner Resüsitasyon ve Entübasyon Teknikleri’ eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimi veren Acil Tıp Uzmanı Dr. Nurşah Başol, iki oturum halinde hem teorik hem de pratik bilgileri katılımcılarla paylaştı. Dr. Başol, kardiyopulmoner resüsitasyonun kalp durması durumunda hayat kurtarıcı bir müdahale olduğunu ve entübasyon tekniğinin de solunum yolu tıkanıklığı olan hastalara uygulandığını belirtti. Dr. Başol, bu tür acil durumlarda hekimlerin hızlı ve doğru karar vermesinin çok önemli olduğunu ve bu nedenle sürekli eğitim almaları gerektiğini söyledi.

Eğitime katılan hekimler ise bu tür eğitimlerin mesleki gelişimlerine katkı sağladığını ve hastaların sağlığına daha iyi hizmet verebilmek için önemli olduğunu ifade ettiler.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.