Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zafer Partisi’nin Yalova Adayı Yıldırım Proje Tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım düzenlediği kahvaltı organizasyonunda, belediye başkanı seçildiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı 12 projesini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 16:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Zafer Partisi’nin Yalova Adayı Yıldırım Proje Tanıtım toplantısı gerçekleştirdi

Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Mevlüt Yıldırım, Kristal’de düzenlenen kahvaltı organizasyonunda partililer, üyeler, muhtarlar ve basın mensupları ile bir araya gelerek, proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen Proje Tanıtım toplantısında Başkan Adayı Yıldırım, Zafer Partisi’nin oy pusulasında 12. Sırada yer alması sebebiyle Yalova’da planlanan 12 projeyi tanıttı.

 Yıldırım “Hedefleri 12’den vurmak için 12 proje”

Başkan Adayı Yıldırım sözlerine “Sayın il başkanım, ilçe başkanlarım, STK il başkanlarım, muhtarlarım, basın mensuplarım, parti temsilci ve üyelerimiz ve kıymetli misafirlerimiz; parti teşkilatımızın daveti ve genel başkanımız sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın olurları ile Atatürk’ün benim kentimdir dediği şehrimizde; çağdaş bir yönetim planlaması ve cenabı Allah’ın izni ile partimizin belediye başkan adayı olarak yola çıktım.” Diyerek başladı ve devamında “Bugün sizlere tarafınızdan yetkilendirildiğimde gerçekleştireceğim 12 projeden bahsedeceğim. Neden 12? çünkü zafer partisi oy pusulasında 12. sırada yer aldığı için, hedefleri 12’den vurmak için.” İfadesinde bulundu.

Yalova için 12 ana başlık altında topladıkları projelerin tanıtım toplantısını gerçekleştiren Yıldırım, projelerini tek tek açıkladı. Zafer Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Yıldırım sözlerinde “Sığınmacılar sorununu şehrimizde bulunan 45 bin sığınmacıya belediye hizmetlerini yüksek bedel ile tarifelendirerek memleketlerine kavuşturacağız. Deprem sorununu şehrimizde dirençli ve güvenli kentsel dönüşüm projelerimiz ile yerinde konut inşa ederek, depreme dayanıksız evleri karbon elyaf gibi düşük maliyetli ürünlerle güçlendirerek biz çözeceğiz. Gençlerimizin sorununu spor alanları, kütüphaneler, tiyatro ve teknokentler oluşturarak olumsuz alışkanlıklardan uzak tutarak biz çözeceğiz. Şehrimizde bulunan 19 bin öğrenci için yetersiz kalan 4 bin 500 kapasiteli KYK yurtlarına ilave öğrenci yurtları yaparak öğrencilerimizin barınma sorununu gidereceğiz. Kardeşkent projelerini aktif hale getirerek kültür paylaşımını biz gerçekleştireceğiz. Ekonomik darboğazdaki esnaflarımızın belediyeye olan yükümlülüklerini hafifletip sığınmacılara ayrılan fonu buraya aktararak sorunlarını gidereceğiz. Şehrimizde Bayraktepe örneğinde olan yerleşim yerlerinin imar sorununu biz çözeceğiz. Kadınlar ve emeklilerimize hobilerine göre kendilerine gelir getirici atölyeleri biz kuracağız. Şehrimizde bulunan 3.450’ye yakın yaşlılarımız için yaşlı bakım merkezlerinin sayısını artıracağız. İstihdam sorununu şehrimizde konuşlu tersane ve fabrikaların personel ihtiyaçlarını belediye binamızda açacağımız istihdam ofisiyle biz çözeceğiz. Şehrimizde 10 bin civarında mevcudu olan engellilerimizin ve ailelerinin eğitim ve sosyal ihtiyaç sorunlarını gündüz bakımevi inşasını yaparak biz çözeceğiz. Trafik ve ulaşım sorununu güzergahında tersaneler, hastane, üniversite ve turizm alanını kapsayacak şekilde hafif raylı ulaşım sistemiyle biz çözeceğiz. Sahipsiz hayvanlar sorununu şehrimizde barınak sayı ve şartlarını iyileştirerek ve hayvan yaşam merkezleri kurarak, can dostlarımıza güvenli yaşam ortamları sağlayarak biz çözeceğiz. Atık ve geri dönüşüm tesisleri kurarak yeniden değerlendirilme imkânı olan atıkların üretim sürecine dahil edilmesini sağlayarak belediyemize gelir getirici kaynak yaratacağız. Sürdürülebilir yeşil enerji projemizle güneş, rüzgâr ve jeotermal unsurlarını kullanarak belediyemize gelir getirici kaynak yaratacağız. Kamu binalarından başlamak üzere TSE standartlarında yeşil enerji donanımlı binalar yaparak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” Diye belirtti.

12 ana başlıklı projeleri açıklayan Başkan Adayı Yıldırım sözlerinin devamında ise “Görüldüğü üzere projelerimizin hiçbiri hayali değil, hatta bir kısmının hayati olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. bu projeleri saha çalışmalarımızda, meslek odaları ile caddelerimizde, sokaklarımızda sizlerin talepleri doğrultusunda oluşturduk. Bizim maalesef televizyonlarımız yok, basınımız yok, seçim ofisimiz yok, arkamızda holdingimiz yok. Ancak zafere inancımız var, halka inancımız var, güçlü bir imanımız var, güçlü bir teşkilatımız ve en önemlisi Kuvayi Millîye ruhumuz var. Zafer Partisi olarak ilimizde seçim çalışmalarımız daha çevreci, görüntü ve gürültü kirliliği olmadan, halkımız ile birlikte sahada, kafelerde, sanayide, meydanlarda, fırın, market ve köylerde bizzat konuşarak, dinleyerek, notlarımız alarak gerçekleştiriyoruz. Katılım sağlayan herkese ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim.” İfadesinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.