Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ‘e Nablus Belediye Başkanı’ndan ziyaret

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Nablus Belediye Başkanı Sami Ahmad Hijjawi’yi ağırladı. İki başkan, Yalova ve Nablus arasındaki ilişkileri geliştirmek için görüştü

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 01:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 01:39
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ‘e Nablus Belediye Başkanı’ndan ziyaret

Filistin’in Nablus kenti Belediye Başkanı Sami Ahmad Hijjawi Yalova’ya gelerek İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Soygüzel, Nablus’un Filistin’in önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, Hijjawi’ye Yalova ile ilgili bir kitap hediye etti. Soygüzel, “Nablus, Filistin’in önemli şehirlerinden biri. Nablus Belediye Başkanı Sami Ahmad Hijjawi’ye Yalova ile ilgili bir kitap hediye ettim. Kendisi de Yalova’mızı çok beğendi. Bu vesileyle Filistin iç siyaseti ve Gazze’deki durum hakkında sohbet ettik. Başkan, geleceğe umutla bakıyor. Başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin’de buluşmak üzere sözleştik" dedi.
Gazze’de yaşananların bir insanlık suçu olduğunu da sözlerine ekleyen Soygüzel, İsrail’in masum insanları öldürmesine sessiz kalanların ve destek verenlerin de en az İsrail kadar insanlık suçu işlediklerini ifade etti.
M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.