Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Belediye Başkanı Canbay saha çalışmalarına devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden belediye başkan adayı olarak gösterilen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde gerçekleştirdiği saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 03:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 03:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Subaşı Belediye Başkanı Canbay saha çalışmalarına devam ediyor

Belde de ikamet eden vatandaşlar ile sık sık bir araya gelen Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, ev ziyaretleri gerçekleştiriyor, talep ve önerileri dinleyerek daha güzel bir Subaşı için çok çalışacağından bahsediyor. ‘’Üç Mahalle Tek Subaşı’’ diyen Canbay, belediye başkanlığı döneminde her zaman sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde hareket ettiğini ve yeniden göreve geldiği taktirde de bu anlayışı sürdüreceğini belirtti.

Gerçekleştirdiği saha çalışmaları kapsamında son olarak Merkez Mahallesi ve Kemerköprü Caddesindeki vatandaşlar ile bir araya gelen Canbay, kapı kapı, sokak sokak gezerek sıkmadık el bırakmamak adına ziyaretlerine devam etti. Vatandaşa yeniden göreve seçildiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahseden Canbay, aynı zamanda da belde halkının sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek, talep ve önerileri almayı da ihmal etmedi.

‘’Sizlere layık olacağız’’

Gerçekleştirdiği Merkez Mahallesi ve Kemerköprü Caddesi ziyaretleri sonrasında bir paylaşımda bulunan Başkan Canbay kısa bir açıklamada bulunarak sözlerinde, ‘’ Halkımızın desteği tam ancak yolumuz daha uzun. Asla yorulmayacağız, çok çalışmaya devam edeceğiz. Subaşı’na ve sizlere layık olacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

  

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.