Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediyesi yabani ot temizliğine devam dedi

Yapılan duyuruda belirtildiği üzere, Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri belde genelinde hız kesmeden yabani ot temizliklerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 02:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 02:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediyesi yabani ot temizliğine devam dedi

Kadıköy Belediyesi, ilçenin temiz ve düzenli görünümünü korumak adına yabani ot temizliği çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Belediye tarafından yapılan duyuruda, belediye ekiplerinin belde genelinde yabani ot temizliği çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiği belirtildi.
Kadıköy'ün temiz çevre anlayışını benimseyen belediyecilik anlayışı; yeşil alanlarda ve kaldırımlarda yayılan yabani otları temizleyerek hem estetik bir görünüm sağlıyor hem de çevre sağlığını koruyor. Belediye ekipleri, parklar, caddeler ve halka açık alanlarda yabani otların kontrol altına alınması için düzenli olarak yapılan çalışmaları devam ettiriyor.
Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz belde genelinde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında belirlenen plan ve program çerçevesinde ekiplerimiz cadde, sokak, kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizlemeye devam etmektedir’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur
 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.