Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a anlamlı hediye

Kadıköy Belediye Başkanlığı görevine seçilen Yılmaz Tavşan, göreve başladığı ilk günlerde belde sakinlerinden Mustafa Gümüş’ü makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 03:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 03:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a anlamlı hediye

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a hayırlı olsun ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Belde sakinleri Tavşan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diliyor ve hayırlı olsun dileklerinde bulunuyor. Son olarak belde sakinlerinden olan Mustafa Gümüş, belediye binasına giderek, Başkan Tavşan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan Tavşan gelecekte beldeye daha iyi hizmet sunmak için yoğun gayret göstereceğini ifade etti. Ziyaret karşılıklı istişareler ve fikir alışverişleri ile devam ederken Mustafa Gümüş, Başkan Tavşan’a üzerinde Yılmaz Tavşan yazan anlamlı bir hediye takdim etti ve yeni görevinin hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonunda Başkan Tavşan, Gümüş’e nazik ziyareti, güzel temennileri ve hediyesi için teşekkür ederek, “Halkımızın desteğiyle birlikte daha güzel günler bizleri bekliyor. Önümüzdeki süreçte beldemize en iyi hizmeti vermek için hep birlikte gayret göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.