Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitimciler Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı makamında ziyaret etti

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Bölgedeki eğitim kurumlarının önemli isimleri Başkan Tavşan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 00:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Eğitimciler Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’ı makamında ziyaret etti

Yalova'daki eğitim kurumlarının önemli isimleri; Yalova Uğur Okulları Genel Müdürü/Kurucu Ali Özbağcı, Kurucu Davut Çatal ve Berna Özbağcı, Yalova Uzmanlar Koleji Kurucu Ortakokul Müdürü Abbas Kılınç, Kurucu İlkokul Müdürü Nergis İbşiroğlu, Kurucu Okul Müdürü Ahmet Demiroğlu, Yalova Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Çiğdem Arslan, Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaret esnasında, bölgedeki eğitim ve öğretim faaliyetleri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Başkan Tavşan, nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için misafirlerine teşekkürlerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaretler, bölgedeki eğitim kurumları ve belediye arasındaki iş birliği ve iletişimin önemine vurgu yaparak, gelecekteki ortak projeler ve faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunulması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.