Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’de caddeler dekoratif taşlarla yenilendi

Termal Belediyesi ilçenin ana arterlerinde yaptığı dekoratif taşlı yol düzenlemesi ile ilçeyi bambaşka bir görünüme kavuşturdu. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Bu çalışma ile caddelerimizi ilçemizin turizm kimliğine uygun hale getirdik” dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 06:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 06:47
Kaynak: Murat Can Aytemur
Termal’de caddeler dekoratif taşlarla yenilendi

Termal Belediyesi, Gökçedere Mahallesi'nde bulunan Adnan Kahveci ve Atatürk Caddelerini dekoratif parke taşlarla yeniledi. İlçenin turizm merkezi özelliğine uygun olarak düzenlenen caddeler, muhteşem bir görünüme kavuşarak vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Termal, her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayan bir ilçemiz. Bu nedenle cadde ve sokaklarımızın düzenli, bakımlı ve temiz olması büyük önem taşıyor. Adnan Kahveci ve Atatürk Caddelerini dekoratif parke taşlarla yenileyerek, ilçemizin turizm kimliğine uygun hale getirdik. Çalışmalarımız vatandaşlarımızdan büyük beğeni topladı ve bu bizi çok mutlu etti” dedi.

Başkan Acar, ilçede gerçekleştirdikleri bu tür düzenlemelerin devam edeceğini belirterek, "Amacımız, Termal'i daha yaşanabilir ve estetik bir hale getirmek. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye ekledi.

Yenilenen caddeler, sadece yerli halkın değil, ilçeyi ziyaret eden turistlerin de ilgisini çekti. Termal'in turistik cazibesini artıran bu düzenlemeler, ilçenin genel görünümüne katkıda bulundu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.