Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YEŞİL MAVİ YALOVASPOR’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Yalova'nın güçlü temsilcisi Yeşil Mavi Yalovaspor, EBL Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off eleme turunda Eskişehir Birey Koleji'ni 93-62'lik skorla mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YEŞİL MAVİ YALOVASPOR’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Yalova'nın basketbol sahnesindeki iddialı takımlarından Yeşil Mavi Yalovaspor, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EEBL) Play-Off eleme turunda Eskişehir Birey Koleji ile karşılaştı. Yenikent Şehit Anıl Gür Spor Salonu'nda oynanan maçta Yeşil Mavi Yalovaspor, etkileyici bir performans sergileyerek rakibini 93-62'lik skorla mağlup etti.

Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Yeşil Mavi Yalovaspor, hücumda etkili bir performans ortaya koydu. Skorer oyuncuları Furkan Firar'ın 24 sayısı ve Tunç Yıldız'ın 16 sayısıyla öne çıktı. Ayrıca Mert Akdemir'in 13 ve Enes Pehlivan'ın 11 sayısı da takıma önemli katkı sağladı.

Hakem üçlüsü Murat Amaç, Süleyman Eren Pekdoğan ve Metin Üster'in yönettiği maçta, Yeşil Mavi Yalovaspor'un üstünlüğü dikkat çekti. Bu galibiyetle Yeşil Mavi Yalovaspor, Play-Off eleme turundaki iddiasını sürdürerek önemli bir adım attı.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.