Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açıldı

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları 90. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen törenle başladı. Törene birçok spor dalından sporcular, antrenörler, veliler ve yetkililer katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açıldı

Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları açılışı 81 ille eş zamanlı olarak Yalova’da da gerçekleştirildi. 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen açılış töreninde, spor etkinlikleri, parkurlar, yüz boyama ve çocuk oyunları gerçekleştirildi. Ayrıca açılış her daldaki sporcuların gösterileri ile renklendi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ise, “Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları, çocuklarımızın ve gençlerimizin sporla tanışması, fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlaması, boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmesi amacıyla her yıl düzenlenen önemli bir projedir. Bu yıl ilimizde çok sayıda branş ve çok sayıda sporcumuz bu okullardan faydalanacak. Bu okullarda hem eğitim hem de eğlence bir arada olacaktır. Çocuklarımız hem spor yapacak hem de yeni arkadaşlıklar kuracaklardır. Bu okullar aynı zamanda yetenekli sporcuların tespit edilmesi ve ileriye dönük planlamalar yapılması açısından da faydalı olacaktır” dedi.

Sporcuların velileri de açılışta tribünleri doldurdular. Yaz spor okullarının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, “Yaz aylarında çocuklarımızın spor yaparak hem sağlıklı hem de mutlu olmalarını istiyoruz. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu hizmeti sayesinde çocuklarımız hem spor yapma imkanı buluyor hem de yaz tatillerini dolu dolu geçiriyorlar. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz” dediler.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.