Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı sporcular Dünya Kupasından madalya ile döndü

Yalova Wushu Kung-Fu Spor Kulübü sporcuları Egemen Doğan ve Halit Sincar, İstanbul’da düzenlenen Kick Boks 8. Open Cup Dünya Kupası’nda üçüncülük elde etti. Kulüp Başkanı Ali Kanberoğlu, sporcuları ve antrenörleri kutladı

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı sporcular Dünya Kupasından madalya ile döndü

17-21 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen Kick Boks 8. Open Cup Dünya Kupası’na 42 ülkeden 3 bin 750 sporcu katıldı. Şampiyona çok çekişmeli maçlara sahne oldu. Yalova Wushu Kung-Fu Spor Kulübü’nden 6 sporcunun katıldığı şampiyonada, Egemen Doğan 60 kg Low kick dalında ve Halit Sincar +81 kg dalında dünya kupası üçüncülüğü kazandı.

Kick Boks İl Temsilcisi Ali Kanberoğlu, yaptığı açıklamada sporcuların büyük bir başarı gösterdiğini belirtti. Kanberoğlu, “Dünya Kupasında yarışmak bile büyük bir onurdur. Sporcularımızı bu maça hazırlayan ve maça çıkaran antrenörlerimiz İsmail Necdet Köken, Yusuf Tunç ve Hakan Kanberoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Yalova Wushu Kung-Fu Spor Kulübü katıldığı tüm branşlarda ilimizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor” dedi.

Kanberoğlu ayrıca yıllardır elde ettikleri başarılara rağmen gerekli ilgi ve alakayı göremediklerini de ifade ederek, “Umarım bir gün hak ettiğimiz ilgiyi değeri görürüz. Yalova kick boks camiası olarak gurur duyuyoruz. Sporcularımızın gelecek hedefleri için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.