Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVAGÜCÜ SPOR, U15 LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA YALOVA'YI TEMSİL EDECEK

Yalova Gücü Spor Kulübü, U15 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Yalova'yı temsil etmek için hazırlıklara başladı. Genç yetenekler, Düzce'de gerçekleşecek olan 1. Kademe Müsabakaları'nda Yalova için ter dökecek.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVAGÜCÜ SPOR, U15 LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA YALOVA'YI TEMSİL EDECEK

Şampiyon Yalova Gücü Spor Kulübü, 2022-2023 Sezonu U15 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Yalova'yı temsil etme hakkı kazandı. Kulüp, Düzce grup merkezinde düzenlenecek olan 1. Kademe Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Yalova Gücü Spor Kulübüne başarılar dileyerek, 08-11 Haziran 2023 tarihleri arasında Düzce'de gerçekleştirilecek olan 1. Kademe Müsabakaları'nda iyi bir performans sergilemelerini temenni etti.

Yalova Gücü Spor Kulübü, U15 kategorisinde Türkiye'nin en iyi takımları arasında yer alacak ve Yalova'yı temsil etme fırsatı elde edecek. Kulüp, bu önemli şampiyonada başarılı bir performans göstererek hem kendi adını hem de Yalova ilini en iyi şekilde temsil etme amacını taşıyor.

Yalova'nın genç yetenekleri, U15 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda ter dökecek ve Yalova Gücü Spor Kulübü renklerini gururla temsil edecek. Sporseverler ise heyecanla müsabakaların başlamasını bekliyor ve takımlarına destek olmak için tribünleri dolduracak.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.