Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi’nden wushuda gümüş madalya

Yalova Üniversitesi öğrencisi Hakan Tunç, Wushu Türkiye Şampiyonası’nda 65 kilogramda gümüş madalya kazandı

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesi’nden wushuda gümüş madalya

Yalova Üniversitesi öğrencisi/sporcusu Hakan Tunç, 28-30 Nisan 2023 tarihlerinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası’nda 65 kiloda ikinci olarak gümüş madalya elde etti. 27 ilden 500’ün üzerinde sporcunun katıldığı şampiyonada, Yalova Üniversitesi’ni temsil eden Hakan Tunç, kendi sıkletinde başarılı bir performans sergileyerek finale yükseldi. Finalde rakibine yenilen Tunç, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonluk elde etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tunç, “Wushu sporuna başladığımdan beri çok çalıştım ve bu başarıyı elde etmek için çok emek verdim. Bu şampiyonada üniversitemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Gümüş madalya kazanarak bunu başardığımı düşünüyorum. Bu şampiyonluğu tüm Yalova Üniversitesi’ne hediye ediyorum” dedi.

Tunç’un antrenörü ise öğrencisinin gösterdiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Hakan çok yetenekli ve azimli bir sporcu. Bu şampiyonada da bunu kanıtladı. Kendisini ve diğer sporcularımızı kutluyorum. Wushu sporunu daha da yaygınlaştırmak ve başarılarımızı arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.