Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası Bisiklet Branşında Madalyalar Sahiplerini Buldu

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası bisiklet branşında yapılan yarışmada madalya kazananlar belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2023 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2023 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası Bisiklet Branşında Madalyalar Sahiplerini Buldu

Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin organize ettiği Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası, bisiklet branşında büyük bir heyecana sahne oldu. Yalova Belediyesi, Yalova İl Özel İdaresi ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün destekleriyle gerçekleşen etkinlikte, 13-18 yaş, 19-34 yaş, 35-44 yaş, 45-54 yaş, 65 yaş üzeri ve kadın kategorilerinde yarışlar düzenlendi.

Yarışlarda mücadele eden bisikletçiler, büyük bir performans sergiledi. 13-18 yaş grubunda birinci olan isim Ömer Asaf Kul olurken, Ahmet Emin Akar ikinci ve Ahmet Emre Selim üçüncü oldu. 19-34 yaş grubunda birincilik madalyasını Emirhan Çiçek kazanırken, Mehmet Doğan ikinci ve Mustafa Barış Coşkun üçüncü sırayı elde etti.

35-44 yaş grubunda birinci olan bisikletçi Ahmet Kandil olurken, Harun Taşyürek ikinci ve Kerem Sarıbaş ile Berk Gencay Genççakır üçüncülüklerini paylaştı. 45-54 yaş grubunda birincilik madalyasını Şenol Kalyoncu aldı ve Oğuz Irmak ikinci, Yaşar Öztürk üçüncü oldu.

65 yaş üzeri kategorisinde Kudret Fazlı Kurtcebe birinci olurken, kadınlar kategorisinde ise birincilik Saniye Kandil'in oldu.

Yarışların bisiklet branşının koordinatörlüğünü ise Harun Ertuğrul üstlendi. Ertuğrul, yarışların başarılı bir şekilde tamamlanmasında önemli bir rol oynadı.

Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası bisiklet branşında madalya alan sporcular, başarılarıyla Yalova'nın gururu oldu.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.