Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Runners atletleri başarıya koştu

Yalova Runners Atletizm Kulübü sporcuları, Bursa’da düzenlenen SPX Dağyenice Ultra Trail yarışmasından madalya ile döndüler. Egemen Doğan, Letifşah Kaya, Murat İlbuğa, Büşra Kaya ve Esra Tunca Karakaya, kendi kategorilerinde dereceye girdiler

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Runners atletleri başarıya koştu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 17-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen SPX Dağyenice Ultra Trail yarışmasına 42 ülkeden 3750 sporcu katıldı. Yalova Runners Atletizm Kulübü’nden 6 sporcunun katıldığı yarışmada, Egemen Doğan 60 km Low kick dalında genelde 3. ve yaşta 2., Letifşah Kaya 61 km dalında genelde 4. ve yaşta 1., Murat İlbuğa 61 km dalında genelde 5. ve yaşta 2., Büşra Kaya 6 km dalında genelde 1. ve Esra Tunca Karakaya Cumhuriyetin 100. yılında 100 km dalında genelde 1. oldu.

Yalova Runners atletleri, “Dağyenice Ultra Trail, Türkiye’nin en özel rotalarından biri olan Dağyenice Göleti’nin eşsiz manzarasında gerçekleşen zorlu bir yarışma. Yalova Runners atletleri olarak bu zorlu parkurlarda ter döktük ve madalyalarla döndük. Yalova Runners olarak Yalova’nın adını duyurmaya devam edeceğiz” dediler.

HABER/M.Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.