Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyespor’lu güreşçiler Avrupa’dan madalya ile döndü

Termal Belediyespor’lu güreşçiler, İspanya’da düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2023 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyespor’lu güreşçiler Avrupa’dan madalya ile döndü

Termal Belediyespor’lu güreşçiler, İspanya’nın Santiago de Compostela kentinde düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 3 madalya kazandılar. Tuba Demir 55 kg’da Avrupa Şampiyonu, Zerda Demir 50 kg’da Avrupa ikincisi ve Sevim Akbaş 59 kg’da Avrupa üçüncüsü oldu.
Şampiyonaya 34 ülkeden 443 güreşçi katıldı. Milli takımımız, kadınlar serbest stilde takım halinde Avrupa üçüncüsü oldu.Termal Belediyespor’lu güreşçiler de milli takımımızın elde ettiği başarıda önemli bir rol oynadı.
Avrupa Şampiyonu olan Tuba Demir ile Avrupa ikincisi olan Zerda Demir ve Avrupa üçüncüsü olan Sevim Akbaş’ı ilk kutlayan isim ise Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar oldu. Acar, bayan güreşçileri arayarak elde ettikleri başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Acar, “Termal Belediyespor’lu güreşçilerimiz bizleri gururlandırdı. Avrupa’nın en iyileri arasında yer aldılar. Bu başarılarıyla hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil ettiler. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Güreşçiler ise Başkan Acar’a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Güreşçiler, “Başkanımızın bizleri unutmayarak araması çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizlere her zaman destek olan Termal Belediyespor’a da minnettarız” diye konuştular.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.