Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyespor güreşçileri madalyaya doymadı

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen 25. U20 Mithat Bayrak ve İsmet Atlı Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası’nda Termal Belediyespor kulübü sporcuları büyük bir başarı gösterdi. Turnuvada 5 güreşçi madalya kazanarak Türk güreşine gurur yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyespor güreşçileri madalyaya doymadı

Turnuva, 14-17 Nisan tarihleri arasında Kemer Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuvaya 15 ülkeden 300’e yakın güreşçi katıldı. Turnuva, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlendi ve United World Wrestling tarafından desteklendi. Turnuva, Türk güreşinin efsane isimleri Mithat Bayrak ve İsmet Atlı’nın anısına düzenlendi. Turnuvada 50 kiloda Zerda Demir gümüş, 53 kiloda Emine Çakmak gümüş, 55 kiloda Tuba Demir bronz, 59 kiloda Sevim Akbaş altın ve 68 kiloda Edanur Kanca bronz madalya elde etti.

Takımı ilk kutlayan isim Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar oldu. Güreşçilerin elde ettiği başarının tüm Yalova’da sevince neden olduğunu dile getiren Acar, ata sporu güreşe verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren bir belediye başkanı olarak biliniyor. Acar, Termal Belediyesi olarak kadın güreş takımı kurduklarını ve milli takıma güreşçi kazandırıp ulusal ve uluslararası platformlarda önemli başarılar elde ettiklerini de ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.