Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşköprü Belediyesi’nden su sporlarına destek

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Türkiye Kano Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce ile bir araya gelerek su sporlarının gelişimi için neler yapılacağı konusunda görüştü. Arslan, Yalova’nın su sporları merkezi haline gelmesi için çalışacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Taşköprü Belediyesi’nden su sporlarına destek

Yalova’nın Marmara Bölgesi’nin denize sahili en uzun ili olduğunu belirten Türkiye Kano Federasyonu Yalova İl Temsilcisi İbrahim İnce, su sporlarının turizme katkı sağlayacağını ifade etti. Taşköprü Belediye Başkanı Arslan ile yeni yapılan belediye sosyal tesislerinde bir araya gelen İnce, su sporları anlamında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi. Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan ise su sporları konusunda Yalova’nın eksik kaldığını ve bunu tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Arslan, “Su sporları konusunda federasyon temsilcisi olan ve spor adamı İbrahim İnce hocamız ile görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk. Hedefimiz Yalova’yı su sporları merkezi haline getirmek” dedi.

Kahvaltı sonrası Taşköprü deniz sahilini dolaşan İnce ve Arslan, yerinde incelemelerde bulundular. Su sporlarına uygun alanlar tespit eden ikili, ilerleyen günlerde bu konuda somut adımlar atacaklarını kaydettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.