Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Subaşı Yaz Futbol Okulu başladı

Subaşı Belediyesi’nin düzenlediği Futbol Yaz Okulu başladı. Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek olan yaz okulunda öğrencilere uzman eğitmenler denetiminde futbolun incelikleri öğretilecek. Yoğun ilgi gören yaz okulunun açılışına katılan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay da miniklerin heyecanına ortak oldu

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2023 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2023 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Subaşı Yaz Futbol Okulu başladı

Subaşı Belediyesi, ilçedeki çocuklara yaz tatilinde spor yapma imkanı sunmak için Futbol Yaz Okulu düzenledi. Subaşı Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yaz okuluna 7-14 yaş arası çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilere antrenör Yılmaz Ürkmez eşliğinde futbolun temel kuralları, teknikleri ve taktikleri öğretilecek.

Yaz okulunun açılış törenine katılan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, çocuklarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Canbay, burada yaptığı konuşmada, “Futbol Yaz Okulumuzda minik sporcularımızla buluştum. Çocuklarımız hem birlikte spor yapmayı öğrenecek hem de yaz tatillerini sağlıklı ve eğlenceli geçirecek. Yeni yeteneklerin keşfedilmesini de sağlayan futbol yaz okulumuzda bölgemize de yeni sporcular kazandıracağız. Antrenörümüz Yılmaz Ürkmez’e ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Canbay ayrıca çocuklara forma, şort ve çorap dağıttı. Çocuklar da Canbay’a teşekkür ederek sevgi gösterisinde bulundu.

Yaz okuluna katılan çocukların velileri de Subaşı Belediyesi ve Belediye Başkanı Turan Canbay’a teşekkür etti. Veliler, “Çocuklarımız için çok güzel bir hizmet. Çocuklarımız hem spor yaparak sağlıklarına katkı sağlıyor hem de sosyalleşiyor. Bu imkanı bize sunan Subaşı Belediyesi ve Belediye Başkanımız Turan Canbay’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.