Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spora desteğimiz sürecek”

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, çocukların kendi aralarında düzenlediği futbol maçına katılarak onlara moral verdi. Canbay, beldede spora desteklerinin süreceğinin de altını çizdi

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 04:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 04:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Spora desteğimiz sürecek”

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, çocukların kendi aralarında düzenlediği futbol maç davetine giderek onlara destek oldu. Genç sporcuların performanslarını yakından izleyen Canbay, onları Yaz Futbol Okulu’na davet etti. Çocukların kendi aralarında düzenlediği futbol maçına kendisini de davet ettiklerini söyleyen Canbay, “Büyük bir heyecanla onları izledim. Çok yetenekli ve hevesli gençlerimiz var. Ben de onları 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Yaz Futbol Okulumuza davet ettim. Orada profesyonel antrenörler eşliğinde futbol eğitimi alacaklar” dedi.

Canbay, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirtti. “Spor yapmak hem fiziksel hem de ruhsal sağlık için çok önemli. Biz de belediye olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını teşvik ediyoruz. Yaz Futbol Okulumuz bunun bir örneği. Ayrıca Subaşı’nda birçok spor tesisi ve alanı da inşa ettik veya yeniledik” diye konuştu.

Başkan Canbay, çocukların futbol maçının ardından onlara çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.