Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevim Göğez Ortaokulu Masa Tenisi Takımından Türkiye Şampiyonluğu

5-7 Haziran 2023 tarihlerinde Rize-Fındıklı’da yapılan MEB Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası’nda, Yalova Sevim Göğez Ortaokulu Masa Tenisi Takımı büyük bir başarıya imza attı. Elvin Kale, Duru Beril Tok ve Firdevsnur Bingöl’den oluşan takım, Türkiye Şampiyonu oldu

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Sevim Göğez Ortaokulu Masa Tenisi Takımından Türkiye Şampiyonluğu

MEB Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası Rize’de düzenlendi. Şampiyonaya 81 ilden 300’e yakın sporcu katıldı. Yalova Sevim Göğez Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, grup maçlarını namağlup geçerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Konya’dan Özel Çınar Koleji’ni 3-0 yenen takım, finalde ise Ankara’dan Özel Başkent Koleji’ni 3-1 mağlup ederek şampiyonluğu elde etti.

Takımın antrenörü Bayram Ali Yıldız ve okulun beden eğitimi öğretmeni Suat Kurtuldu ile birlikte şampiyonaya katılan öğrenciler, kupa ve madalyalarını alarak kürsünün en üst basamağında yer aldılar. Antrenör Yıldız, kendilerine destek veren herkese teşekkür ederek, "Bizlere inanan ve güvenen okul müdiremiz Sayın Hayriye Bilen İnan’a teşekkür ederiz. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tutuk, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Salih Kılıç, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Uğur İnan, Yalova Belediyespor Başkanımız Sayın İsmail Kaya, Sevim Göğez beden eğitimi öğretmenimiz Sayın Suat Kurtuldu başta olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.