Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SEMT77 YALOVASPOR TAKIM KOÇU'NDAN PLAY-OFFLAR ÖNCESİ AÇIKLAMA

Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı, play-off maçları başlıyor. Yeşil kırmızılı takım ilk olarak 27 Mayıs Cumartesi günü Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’i misafir edecek. Takım koçu Fatih Emre Gezer, maçlar öncesinde açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
SEMT77 YALOVASPOR TAKIM KOÇU'NDAN PLAY-OFFLAR ÖNCESİ AÇIKLAMA

Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın, mücadele edeceği Türkiye Basketbol Ligi Özgür Adıgüzel Sezonu play-off maçları başlıyor. Yeşil Kırmızılı takım, 27 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00’da Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda Play-off Çeyrek Final 1. Maçında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile karşı karşıya gelecek.

Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Fatih Emre Gezer, play-offlar öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Çok değerli bir kadromuz ve çok değerli bir taraftar topluluğumuz var. Play-offlara sonuna kadar hazır olduğumuzu düşünüyorum. Play-offlar, oyuncuların reaksiyon vermesi gereken bir zaman dilimi. Şu an, oyuncularımızın bu reaksiyonu vermeye hazır olduklarına inanıyorum. Play-off'a katılan bütün takımlar ve oyuncular çok değerli ve hepsi gerçekten çok değerli koçlara sahipler. Fakat biz şu an için sadece kendimizin en iyi hâlini sahaya yansıtmak için çalışıyoruz. Bütün konsantrasyonumuz bu yönde. Play-offların başladığı gün, tamamen hazır olmuş olacağız. Maçlarımızı ligin en yüksek seyirci kapasitesine sahip salonunda oynuyoruz ve en yüksek seyirci ortalamasına sahip olan takımız. Büyük taraftarımızın desteğiyle, Yalovaspor'a yakışan play-off konsantrasyonunu sahada göstereceğimize inanıyorum. Tüm play-off takımlarına sakatlıksız, sağlıklı bir maç dönemi dilerim.”

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.