Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt77 Yalovaspor şampiyonluğu yemekle kutladılar

Süper Lige yükselen Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı, şampiyonluğu düzenlenen yemekle kutladı. Şampiyon takım ve yöneticileri, yemekte il protokolü de yalnız bırakmadı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 14:10
Kaynak: Yalova Hayat
Semt77 Yalovaspor şampiyonluğu yemekle kutladılar

2023/2024 sezonu Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonu olan Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı, şampiyonluk yemeğinde protokol davetlileriyle buluştu. Semt77 Yalovaspor Kulübü Başkanı Orbay Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şampiyonluk yemeğine katılan protokol üyelerine teşekkür ederek, “Şampiyonun protokol davetine katılarak, sporun birleştirici özelliğini en güzel şekilde ortaya koyan valiliğimize, bürokratlarımıza, belediye başkanlarımıza ve siyasilerimize çok teşekkür ederiz.

Şampiyonluk ve Süper Lig Yalova’mıza çok yakıştı” ifadelerini kullandı.
Kutlama yemeğine Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir ile çok sayıda davetli de katıldı.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.