Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor yaşanan bilet sorununu açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen, Semt 77 Yalovaspor-Final Spor mücadelesinde yaşanan bilet sorunu adına kulüpten bir açıklama geldi ve bu tarz sorunları süper ligde yaşamamak adına turnikeli sisteme geçileceği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 13:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor yaşanan bilet sorununu açıkladı

Semt 77 Yalovaspor yaşanan bilet sorununu açıkladı

Semt 77 Yalovaspor’un şampiyonluk maçı olarak çıktığı Final Spor mücadelesinde, Yalova 90.Yıl Spor Salonu adeta doldu taştı. Küçükten, büyüğe çok sayıda Yalova sevdalısı salonu tıka basa doldurdu ve takımını desteklemek için yerini aldı. Ancak bazı taraftarlar maç sonrasında biletleri olduğu halde maça giremediklerini belirtti. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takım, çok geçmeden yaşanan sıkıntıyla ilgili bir açıklamada bulundu ve bu tarz bir sorunun süper ligde de yaşanmaması adına turnikeli sisteme geçileceğini belirtti.

‘’Taraftarlarımızdan özür dilemeyi borç biliriz’’

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’2500 kişi kapasiteli Yalova 90.Yıl Spor Salonu'nda sezon başında yaklaşık 450 adet kombine satılmıştır. Maç başına basılan normal bilet sayısı ise her maç için 2000 adettir. Maalesef, sezon boyunca yaşamadığımız yer sorununu şampiyonluk maçında yaşamış bulunmaktayız. 0-12 yaş grubunun ücretsiz girişiyle alakalı kuralımızı bu maçta da bozmak istemedik ancak çocuklarımızın boş koltuklara oturması ve girişte yaşanan aşırı yoğunluk, özel güvenliklerin bilet kontrollerini sağlıklı bir şekilde yapmasını engellemiştir. Önümüzdeki sezon Süper Lig'de Türkiye'nin en köklü takımlarını ağırlayacağımız maçlarda bu tarz bir olayın yaşanmaması için barkodlu turnike sistemine geçileceğini ve ücretsiz yaş sınırının da 0-6 yaş grubuna indirileceğini, siz değerli taraftarlarımıza duyurmuş olup; elinde biletiyle salona giriş yapamamış taraftarlarımızdan özür dilemeyi borç bilir, anlayışınız için teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.