Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor kaptanlarından Sercan Topcu’nun ameliyatı başarılı geçti

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, geçtiğimiz ay sakatlık yaşayan Sercan Topcu hakkında yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Takım kaptanlarımızdan olan Sercan Topcu başarılı bir ameliyat geçirmiştir’’ diye belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 13:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor kaptanlarından Sercan Topcu’nun ameliyatı başarılı geçti

Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın değerli oyuncusu Sercan Topcu, geçtiğimiz ay yapılan antrenmanda talihsiz bir sakatlık yaşadı ve bir süre sahalarda olmayacağı duyuruldu. Semt77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nın aynı zamanda kaptanlarından olan Sercan Topcu’nun, sakatlığı ile ilgili kulüp tarafından yapılan açıklamada, ‘’Geçtiğimiz hafta içi yaptığımız antrenmanda dizinden sakatlanan ve bir süre aramızda olamayacak olan, takım kaptanlarımızdan Sercan Topcu'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Her zaman seninleyiz Seco!’’ diye belirtilmişti.

Kaptan Topcu’dan güzel haber geldi ve yapılan açıklamada Sercan Topcu’nun ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi. Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda, ‘’Takım kaptanlarımızdan olan Sercan Topcu başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Kendisini daha güçlü bir şekilde parkelerde görmek dileğiyle, geçmiş olsun Sercan’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur  

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.