Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor evinde namağlup devam ediyor

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, kendi evinde çıktığı Çayırova BLD. maçından 91-80 galip ayrıldı. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor evinde namağlup devam ediyor

Lider Yalova

Yalovalıların gurur kaynağı olan Semt 77 Yalovaspor liderlik koltuğunu bırakmıyor. Her çıktığı maçta sahada rakiplerine zor anlar yaşatan Yalova temsilcileri aldığı galibiyetlere devam ederken bir yandan da iç sahadaki namağlup serisini sürdürüyor. Basketbolseverlere her çıktığı maçta basketbol şöleni yaşatan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, kendi evinde kazandığı Çayırova BLD. maçı ile birlikte bu sezon çıkmış olduğu 27 maçta 24.galibiyetini aldı ve sezon başından bu yana yalnızca 3 defa mağlubiyet yaşadı. Temsilcilerimiz böylelikle toplamış olduğu 51 puan ile liderlik koltuğunun sahibi olmaya devam ediyor.

 

Galip Semt 77 Yalovaspor

27.Hafta mücadelelerinde karşı karşıya gelen, Semt 77 Yalovaspor ve Çayırova BLD. mücadelesinin henüz ilk periyodunda sahaya koyduğu üstün performans ile dikkat çeken temsilcilerimiz, 26-16’lık skorla ilk periyodu önde tamamladı. Maçın ikinci periyodunda iyi bir performans sergileyen Çayırova BLD. bu periyotta 24 sayı buldu ve temsilcilerimiz 23 sayıda kaldı. İlk yarının bitiş düdüğü çaldığında Semt 77 Yalovaspor 49-40’lık skorla soyunma odasına önde giden isim oldu.

Maçın ikinci yarısının başlaması ile beraber, her iki takımda karşılıklı ataklarla başarılı atışlar gerçekleştirdi. Üçüncü çeyrekte temsilcilerimiz ve Çayırova BLD. 24’er sayı atarak skoru 73-64’e getirdi. Maçın son çeyreğinde dengeli bir oyun sürdüren takımlar 18-16’lık bir performans sergiledi. Maçta son düdük çaldığında temsilcilerimiz parkeden 91-80’lik skorla galip ayrıldı. Taraftarın büyük coşkusu ve desteği ise dikkat çeken detaylar arasındaydı.

MVP Orhan Hacıyeva

Gerçekleşen maçta 19 sayı, 8 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 3/5 3 sayı, 25 VP ile maçın adamı olmaya hak kazanan isim Orhan Hacıyeva oldu. Onu takip eden, 16 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 1 blok ve 15 VP ile Kadir Bayram oldu, üçüncü sırada yer alan isim ise 13 Sayı, 7 ribaund, 1 asist, 1 top çalma, 1 blok ve 15 VP ile Brandon Walters oldu.

Murat Can Aytemur

Fotoğraf kaynağı: Semt 77 Yalovaspor Basketbol

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.