Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semt 77 Yalovaspor’da bayram heyecanı

Semt 77 Yalovaspor Kulüp Başkanı Orbay Tuna, Ramazan Bayramı dolayısıyla antrenmanı ziyaret etti ve takımla bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 05:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 05:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
Semt 77 Yalovaspor’da bayram heyecanı

Bu sezon ligde muhteşem bir performans sergileyerek izleyenleri kendisine hayran bırakan Semt 77 Yalovaspor, antrenmanlarına bayramda da devam etti. Pazar günü kendi evinde çıkacağı Final Spor mücadelesi öncesinde Koç Faruk Beşok önderliğinde çalışmalarına devam eden Yalova temsilcilerine, sürpriz bayram ziyareti yaşandı. Semt 77 Yalovaspor Kulüp Başkanı Orbay Tuna, takımın Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Orbay Tuna ve Yönetim Kurulu, oyuncularla teker teker bayramlaşarak başarılar diledi. 
Şampiyonluk yolunda sergilediği performans ile liderlik koltuğunun sahibi olan Yalova temsilcileri, çifte bayram yaşamak adına gerekeni yapmak için maça konsantre olmuş durumda ve moraller yerinde gözüküyor. Başkan Tuna, gerçekleştirdiği bayram ziyareti sonrası yapmış olduğu açıklamada taraftarlara, “Takımla bayramlaştık, çifte bayram sözünü aldık” diye belirterek müjdeyi verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.