Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Yalova son maçın hazırlıklarına başladı

Geçtiğimiz günlerde kendi evinde çıktığı Final Spor mücadelesinden galip ayrılarak ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, ligin son haftasında gerçekleştirilecek olan Fenerbahçe Koleji Novotel maçının hazırlıklarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 14:27
Kaynak: Murat Can Aytemur
Şampiyon Yalova son maçın hazırlıklarına başladı

Şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde ki son maçına çıkmak adına hazırlıklara başladı. Ligi galibiyetle kapatmak isteyen temsilcilerimiz, azim ve kararlılığını yapılan antrenmanda sergiledi.

Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı Koçu Faruk Beşok önderliğinde gerçekleştirilen antrenmanda takımlar halinde futbol maçı yapılarak Fenerbahçe Koleji Novotel maçının hazırlıklarına başlandı. Takımda yüzlerin güldüğü ve motivasyonun yüksek olduğu dikkat çeken detaylar arasında yer aldı. Temsilcilerimiz pazar günü çıkacağı son maç için hazırlıklara devam edeceğini duyurdu.

Şampiyon Semt 77 Yalovaspor, Fenerbahçe Koleji Novotel maçından da galibiyetle ayrılırsa bu sezon ligde çıktığı 34 maçta 29 galibiyet almış olacak ve sezonu yalnızca 5 mağlubiyet ile kapatacak.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.