Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyon Yalova Fenerbahçe deplasmanına gidiyor

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu garantileyen temsilcimiz Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı, sezonun son haftasında Fenerbahçe Koleji Novotel deplasmanına gidiyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 13:42
Kaynak: Murat Can Aytemur
Şampiyon Yalova Fenerbahçe deplasmanına gidiyor

Sezonun bitmesine bir hafta kala şampiyonluk coşkusunu yaşayan Semt 77 Yalovaspor, sezonun son maçında Fenerbahçe Koleji Novotel deplasmanına gidiyor. Bu karşılaşma, aynı zamanda da şampiyonluk sonrası moralli ve motivasyonu yüksek bir şekilde sahaya çıkacak olan Semt 77 Yalovaspor’un, Süper Lig öncesi Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde çıkacağı son maç olma özelliği taşıyor. Şampiyon Yalova’nın şampiyon taraftarı heyecanla son maçı bekliyor ve temsilcilerinin deplasmandan galibiyetle dönmesini istiyor.

Ligin son haftasında mücadele edecek olan iki takımın, daha önce gerçekleşen son 4 maçına baktığımız zaman, Semt 77 Yalovaspor’un 3 maçta galip, 1 maçta mağlup olduğunu görmekteyiz. Şampiyon Yalova ve Fenerbahçe Koleji Novotel arasındaki son 4 mücadelenin skorları ise şu şekildeydi: Semt 77 Yalovaspor 96-85 Fenerbahçe Koleji Novotel, Semt 77 Yalovaspor 76-62 Fenerbahçe Koleji Novotel, Fenerbahçe Koleji Novotel 50-65 Semt 77 Yalovaspor, Semt 77 Yalovaspor 83-91 Fenerbahçe Koleji Novotel.

 

Maç Bilgileri:

Tarih: 21 Nisan 2024 Pazar

Saat: 15.00

Stadyum: Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu

Kanal: TBF YouTube

 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.