Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ORYANTİRİNG İLE SIFIR HEDEFİNE KOŞTULAR

Yalova Belediyesi, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova İl Oryantiring Temsilciği’nin beraber düzenlediği ‘Oryantiring ile Sıfır Atık Hedefine Koşuyorum’ etkinliğinde Sevim Göğez Ortaokulu 22 okul arasından 1. oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
ORYANTİRİNG İLE SIFIR HEDEFİNE KOŞTULAR

 Yalova Belediyesi’ne bağlı İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sıfır Atık Birimi ve Yalova İl Oryantiring Temsilciliği’nin iş birliği ile düzenlediği “Oryantiring ile Sıfır Atık Hedefine Koşuyorum” etkinliği gerçekleşti. Yalova’da yer alan ilkokullardan 115 öğrenci yarışmaya katılarak, 7 farklı atık kategorisinde rekabet ettiler. 17 Ağustos Parkı’nda yapılan etkinlikte, yarışmacılar belirlenen hedefe en kısa sürede ulaşmak için mücadele verdiler. Yarışmanın sonunda Sevim Göğez Ortaokulu’ndan Sena Mert, Şevger Rüzgâr Yılmaz, Emir Yiğit, Faruk Apaydın ve Erva Meydanlı isimli öğrenciler 1.lik kazandılar. Zehra Ekşinozlugil Kız İmam Hatip Ortaokulu 2. olurken, Saffet Çam Ortaokulu da 3. oldu.

Yarışmanın ardından ilk 3’e giren öğrencilere kupa takdim edildi. Katılımcıların hepsine de sıfır atık bez torbaları ile tohum kalemi, tohum dikme kiti, Sürdürülebilir Şehir Yalova Rozeti, Öncü Bilim İnsanları kitap seti hediye edildi.

HABER/Furkan Karahasan

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.