Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muharrem İnce'den Semt 77 Yalovaspor'a tebrik

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, memleketi Yalova’nın takımı olan Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı’nı şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 13:49
Kaynak: Yalova Hayat
Muharrem İnce'den Semt 77 Yalovaspor'a tebrik

Ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyen Semt 77 Yalovaspor, süper lige yükselme başarısı gösterdi. Bu başarı, spor camiasında ve Yalova halkı arasında büyük sevinç yarattı.

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde, ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğu garantileyerek süper lige yükselen Semt 77 Yalovaspor Takımı’na, çok sayıda kulüp ve siyasi isimden tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

Memleket Partisi’nin Genel Başkanı Muharrem İnce’de memleketinin takımını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla kutladı. Genel Başkan Muharrem İnce, sosyal medya platformu üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Semt 77 Yalovaspor’un şampiyonluğundan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerinin devamında ise, ‘’Şampiyon olarak Basketbol Süper Ligi’ne yükselen memleketimin takımı Semt77 Yalovaspor Basketbol’u yürekten kutluyorum. Süper Lig’de başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Semt 77 Yalovaspor'un bu önemli başarısı, Yalova'nın spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Takımın süper ligdeki performansı taraftarlar arasında merakla beklenen konular arasında yer aldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.