Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Futbolcu Ümit Karan Mustafa Tutuk'u ziyaret etti

Süper Lig’de Ankaraspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor formaları giyen Galatasaray ile özdeşleşen Mili Takımımızın başarılı futbolcuları arasında yer alan Ümit Karan, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Milli Futbolcu Ümit Karan Mustafa Tutuk'u ziyaret etti

Ziyaretinden dolayı Milli Futbolcu Karan’a teşekkür eden Başkan Tutuk, Yalova’da Yalova Belediyesi’nin spora olan yatırımları ve yaptıkları destekler hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Yalova Belediyespor bünyesinde yer alacak olan Yalovaspor hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yalovaspor’u eski coşkulu günlerine kavuşturmak istediklerini söyleyen Başkan Tutuk, Yalova’da sporun geliştirilmesi adına birçok çalışma yaptıklarını söyledi. Ümit Karan gibi spor alanında tecrübeli isimle yapılan görüşmeyi bu anlamda önemsediklerini belirten Başkan Tutuk, “Yalovaspor bu şehrin en önemli markalarından biri. Biz bu markayı hak ettiği konuma getirmek için Yalova Belediyespor bünyesine aldık. Biz futbola gönül verenlere, bu takımın sevdalılarına bu hissiyatı Yalova Belediyesi olarak yansıtacağız. Çünkü Yalovaspor’a gönül vermiş herkes bu başarıları uzun zamandan bu yana bekliyor” dedi.
Milli Futbolcu Karan ise Başkan Tutuk’a misafirperverliği için teşekkür ederken, Yalovaspor’un en yakın zamanda Yalova Belediyesi bünyesinde başarılı olacağına inandığını ifade etti. Ayrıca Karan,  Yalovaspor’a teknik anlamda dışarıdan tecrübelerini aktaracağını, birikimlerini paylaşacağını belirtti.
Başkan Tutuk, günün anısına Karan’a Yürüyen Köşk temalı çini tabak hediye etti.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.