Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MASTERLER SAHAYA ÇIKTI

Subaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ilçedeki emektar futbolcuları bir araya getirdi. “Masterler sahaya çıktı” sloganıyla düzenlenen Veteranlar Maçı çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
MASTERLER SAHAYA ÇIKTI

Subaşı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda farklı yaş gruplarından 40 emektar futbolcunun katıldığı Veteranlar Maçı düzenledi. Subaşıspor’un eski efsane kulüp başkanlarından Veli Metin’in başlama vuruşunu yaptığı maçta, dostluk ve heyecan hakimdi.
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, maç sonunda yaptığı açıklamada, 19 Mayıs’ın önemine vurgu yaparak, spor yapmanın sağlık ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Canbay, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda dostlarımızla birlikte keyifli bir futbol maçı yaptık. Beraber ter attık, omuz omuza mücadele verdik. Gol attık gol yedik. Bu günü Subaşılı vatandaşlar olarak spor yaparak geçirdik. Bu günün hazırlanmasında katkıları olan, SS.Subaşı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne , Subaşı Kivi Koşusu Organizasyonu’na, Subaşıspor Kulübü’ne, Belediye personelimize, katılan ve izleyen herkese çok teşekkür ederim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.
Karşılaşmayı izleyen konuklar takımlarını alkışlar ve tezahüratlarla desteklerken keyifli anlara şahitlik etti. Gelecek yıl tekrar buluşmak için sözleşildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.