Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ligi ikinci sırada tamamlayan Tavşanlı sezonu değerlendirdi

Yalova Süper Amatör Lig'in heyecan dolu sezonu sona erdi ve başarılı performansıyla dikkat çeken Negmar Tavşanlı Belediyespor, sezonun tamamlanmasıyla birlikte bir değerlendirme paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 00:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 00:31
Kaynak: Murat Can Aytemur
Ligi ikinci sırada tamamlayan Tavşanlı sezonu değerlendirdi

Yalova Süper Amatör Lig sona erdi. Yalovaspor çıktığı 22 maçın 22’sini de kazanarak, 66 puanla namağlup şampiyon olurken, Negmar Tavşanlı Belediyespor’da gösterdiği başarılı performans ile 22 maçta 18 defa galip geldi. Yalnızca 2 kez mağlup olan takım 2 defa da berabere kaldı ve sezonu 56 puanla 2.sırada tamamladı.

‘’Göze hoş gelen bir futbol oynamak amacıyla lige başladık ve öyle tamamladık’’

Tamamlanan sezonun ardından bir paylaşımda bulunarak kısaca kendileri açısından sezonu özetleyen kulüp, değerlendirme yaptığı sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Bir sezonun daha sonuna geldik. Ligin ilk haftasından son haftasına kadar mücadelemizi sürdürdük, her zaman olduğu gibi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yalova’da futbola meraklı, amatör liglerde bizi izleyen denk gelen kim varsa her zaman göze hoş gelen bir futbol oynayıp, rakiple veya hakemle uğraşmadan, tüm futbol camiasına örnek olmaya çalıştık. Sadece iyi futbol oynamaya çalışmak anlayışıyla lige başladık ve çok şükür bu anlayışla bitirdik. Önceliklikle takımımızda emek veren futbolcu kardeşlerimize, teknik ekipte bulunan tüm hocalarımıza, geçmiş olsun der emekleri için teşekkür ederiz. Sonra da Yalova Süper Amatör lig şampiyonu olup Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaya hak kazanan Yalovaspor kulübü teknik ekibini, sporcuları ve tüm camiayı tebrik eder, çıkmış oldukları BAL Ligi’nde başarılar dileriz, (inşallah orada da şampiyonluklar kazanılır.) Son olarak da ligin son haftasına kadar mücadele eden Tüm süper amatör futbol kulüplerini tebrik ediyor kümede tutunamayan Hersekspor ve Yenimahalle spora geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’

Negmar Tavşanlı Belediyespor'un sezon sonu değerlendirmesi, futbolseverler tarafından da olumlu karşılandı ve takıma gelecek sezon için başarılar dileğinde bulunuldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.