Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal Spor'un minikleri tek golle mağlup oldu

Yalova Kartal Spor’un minik yetenekleri, çıktığı mücadelede ilk yarıyı 6-0’lık farklı bir skorla geride kapatmasına rağmen, azmi ve kazanma isteği ile ikinci yarıda skoru 6-5’e kadar getirdi, ancak çabası yetersiz kaldı ve sahadan mağlup ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 03:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Kartal Spor'un minikleri tek golle mağlup oldu

Yalova Kartal Spor'un minik futbolcuları, çıktıkları mücadelede zorlu bir ilk yarı geçirdi ve 6-0'lık bir skorla geride kaldı. Ancak, ikinci yarıda adeta bir anka kuşu gibi küllerinden doğdular. Gösterdikleri azim ve kazanma isteğiyle skoru 6-5'e kadar getirmeyi başaran Kartal Spor’un maç boyunca verdikleri mücadele takdirle karşılandı. Bu geri dönüş çabası, takımın karakterini ve mücadele ruhunu ortaya koydu. Maç boyunca, Kartal Spor'un minikleri sayısız gol pozisyonuna girdi ve rakip kaleye baskı kurdu. Ancak, sonuçları değiştirmek için ellerinden geleni yapmalarına rağmen sahadan 6-5’lik skorla mağlup ayrıldılar. Minik yeteneklerin bu mücadeleci performansı, ileriye dönük olumlu sonuçlar alacağına işaret olarak gösterildi.

‘’OYUNCULARIMIZI KUTLUYORUZ’’

6-5’lik mağlubiyetle sonuçlanan maç sonrasında Yalova Kartal Spor Kulüp Yönetimi tarafından bir açıklama yapıldı ve şu ifadelere yer verildi, ‘’ Yavru Kartallarımız ilk yarısını 6-0 geride kapattığı müsabakada ikinci yarı skoru 6-5’e getirmesine rağmen inanılmaz goller kaçırarak sahadan mağlup ayrıldı. Son 7 dakikada 6-5 mağlup giren yavru kartallar sayısız pozisyonda ya direklere takıldılar ya da kaleyi bir türlü bulamadılar. Yavru Kartallarımız sahalarda enden rastlanan türden muhteşem bir geri dönüşe çok yaklaştılar. Oyuncularımızı kutluyoruz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.