Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HDI Yalova VIP evinde galip

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nde Yalova’yı temsil eden HDI Yalova VIP, kendi evinde çıktığı mücadelede Botaş Gelişim’e karşı 82-78’lik skorla galip geldi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2024 13:16
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
HDI Yalova VIP evinde galip

‘’HDI Yalova VIP kötü gidişe son dedi’’

Son haftalarda çıktığı maçlarda kötü bir performans sergileyen Yalova temsilcileri evinde oynadığı Botaş Gelişim mücadelesinde kötü gidişata son demeyi başardı. HDI Yalova VIP, Botaş Gelişim karşısında aldığı galibiyet ile birlikte çıktığı 21 maçta 10 defa galibiyet yaşadı, 11 defa da mağlup oldu. Temsilcilerimiz toplamış olduğu 31 puanla Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi’nin 8.sırasında yer aldı.

İlk yarı 42-37

Gerçekleşen maçın ilk periyodunda rakibi karşısında bulduğu 26 sayıyla morallenen Yalova temsilcileri Botaş Gelişim’den gördüğü 16 sayı ile birlikte ilk periyodu 82-78 önde kapattı. Maçta ikinci çeyreğin başlaması ile birlikte karşılıklı olarak attığı sayılara devam eden takımlar, ilk yarının son düdüğü çaldığında skoru 42-37’ye getirdi.

Galip Yalova

Maçın üçüncü periyodu HDI Yalova VIP için kötü geçti. Botaş Gelişim temsilcilerimize karşı kurduğu baskı ve akıllıca hamleler sayesinde üçüncü periyotta tamı tamına 27 sayı attı, Yalova ise 13 sayıda takılı kaldı. Maçın son çeyreğinin başlaması ile birlikte HDI Yalova VIP adeta küllerinden doğan bir anka kuşu gibi sahada rakibine göz açtırmadı. Neredeyse çıktığı her atakta sayıya ulaşan temsilcilerimiz dördüncü periyotta rakibine tamı tamına 27 sayı attı ve yapmış olduğu başarılı savunma ile potasında yalnızca 14 sayı gördü. HDI Yalova VIP, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi, 21.Hafta mücadelelerinde Yalova 90.Yıl Spor Salonunda karşılaştığı Botaş Gelişim karşılaşmasından 82-78’lik skorla galip ayrıldı.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.