Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'dan tarihi çalım: 25 Milyon Euro!

Bayern Münih, Sacha Boey transferi konusunda Galatasaray ile resmi müzakerelere başladı. Galatasaray, 23 yaşındaki futbolcu için talep ettiği bonservis bedelini 20-25 milyon euro aralığında belirledi. Boey'in menajeri, İstanbul'a gelerek transfer görüşmelerine aktif olarak katıldı. Galatasaray ile Bayern Münih arasında anlaşma sağlanması ve resmi imzaların atılması için beklenti içinde olunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 11:05
Kaynak: Hilal Baldemir
Galatasaray'dan tarihi çalım: 25 Milyon Euro!

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Fransız sağ bek Sacha Boey için futbol arenasında yankı uyandıran önemli bir gelişme yaşanıyor.

TRANSFER GÖRÜŞMELERDE BÜYÜK HEYECAN

İstanbulspor maçındaki sakatlığı nedeniyle sahada olamayan Boey için Bayern Münih ile transfer görüşmelerinin başladığı gün yüzüne çıktı. TRT Spor'un kulislerden elde ettiği bilgilere göre, Bayern Münih, Galatasaray'ın başarılı sağ bek oyuncusu Sacha Boey için transfer görüşmelerine resmen start verdi.

sacha boey

BONSERVİS BEDELİ REKORLAR KIRACAK

Galatasaray, genç yıldızı için 20-25 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep etti. 23 yaşındaki sağ bek Boey'in menajeri, İstanbul'a gelerek transfer görüşmelerine etkin bir şekilde katıldı. Bu muazzam transferde Galatasaray ile Bayern Münih arasında sağlanacak anlaşma ve atılacak imzaların futbol dünyasına damga vurması bekleniyor. Heyecan verici gelişmelerin yaşandığı İstanbul'da, taraftarlar bu muhteşem transferin gerçekleşmesi için sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.