Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenköyspor Karate Takımı’ndan ziyaret

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Yalova Minik Yıldızlar Karate Kata seçmelerinde birinci olan Esenköyspor Karate Takımı’nı makamında ağırladı

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2023 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2023 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Esenköyspor Karate Takımı’ndan ziyaret

Yalova Minik Yıldızlar Karate Kata seçmelerinde şampiyon olan Esenköyspor Karate Takımı, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Esenköyspor Başkanı Süleyman Küçük ve karateden sorumlu yöneticiler de katıldı.

Başkan Temel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, minik karatecileri, hocalarını ve kulüp sorumlularını kutladı. Başkan Temel, “Sizler bizim gururumuzsunuz. Sporun her dalında başarı elde etmeniz için sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Temel, beldede her yaştan insanın spor yapmasını sağlayacak spor alanları oluşturduklarını ve bunu önemsediklerini de belirtti. Temel, “Esenköy Spor Tesislerini hizmete soktuk. Kapalı bir halı sahayı Esenköy’e kazandırdık. Şimdi de modern bir spor salonu yapmak istiyoruz. Bu sayede salon sporlarının da daha hızlı gelişim kaydedeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Başkan Temel, minik karatecilerin gösterisini de ilgiyle izledi ve kendilerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.