Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eren Özkaya, Türkiye finallerine gidiyor

Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Eren Özkaya, Okullar Arası Taekwondo Müsabakalarında Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Eren Özkaya, Türkiye finallerine gidiyor

Altınova Belediyespor Kulübü Tekvandocusu Eren Özkaya, Okul Sporları Teakwondo Yıldızlar Grup Müsabakalarında üçüncü olarak, Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Başkan Oral kutladı

Eren Özkaya’yı telefonla arayarak kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Sporcumuzu ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Takımımızın başarılarının artarak devam edeceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

“Disiplinli bir şekilde çalışıyoruz”

Takım olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade eden Altınova Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü İsa Gündağ, “Azimle, disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Hepsi pırlanta gibi gençlerimiz büyük bir şevkle antrenmanlara devam ediyor. Ailelerimiz de bu çalışmalarımıza destek verip, bizlerle iç içe oluyor. Bu gençlerden büyük başarılar bekliyoruz. Bizlere her türlü imkânları sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize ve kulüp yöneticilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERHilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.