Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çotanakspor şampiyonluğunu kutladı

Çotanakspor, 2. Amatör Küme şampiyonluğunu düzenlenen yemekte kutladı. Burada konuşan Kulüp Başkanı İbrahim Arslan hedefin 1. Amatör Kümede de şampiyonluk olduğunun altını çizdi

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 13:12
Kaynak: Yalova Hayat
Çotanakspor şampiyonluğunu kutladı

Yalova 2. Amatör Küme'de şampiyon olarak bu yıl 1. Amatör Küme'de mücadele edecek olan Yalova Çotanakspor Kulübü, şampiyonluğunu Brooklyn Kafe'de gerçekleştirilen yemekle kutladı.

Yemeğe futbolcular, teknik heyet ve kulüp yönetimi tam kadro katıldı. Kulüp Başkanı İbrahim Arslan, yaptığı konuşmada başından beri şampiyonluğa inandıklarını ve bunu başardıklarını dile getirdi. Sezon boyunca muhteşem bir performans ortaya koyan futbolcuları ve teknik kadroyu kutlayan Arslan, 1. Amatör Küme maçlarına da şampiyonluk parolası ile başlayacaklarını belirtti.

Kadronun yeni futbolcularla da güçlendirilmesini hedeflediklerini belirten Arslan, kendilerini her maçta destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Sporcular, teknik kadro ve kulüp yöneticileri yemek sonrasında 1. Amatör Küme'de izlenecek yol hakkında da istişarelerde bulundular.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.