Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'ün sultanları sezona galibiyetle başladı

Çiftlikköy’ün Sultanları Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi’nde sezonun ilk maçında galip gelmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy'ün sultanları  sezona galibiyetle başladı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi 9.Grupta mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sezonun ilk maçında Kestel Bld. Gençlik takımını 3-0 mağlup etti. Maçın 1.Setinde Çiftlikköy’ün Sultanları 25-16’lık skor ile 1-0 öne geçti. 2.Sette ise Çiftlikköy ekibi, Bursa Temsilcilerine karşı 25-14’lük üstünlükle 2-0 öne geçti. Maçın kaderini belirlen son sette ise Çiftlikköy Belediyespor 25-11’lik skorla Bursa Bld. Gençlik takımını 3-0 mağlup etti.

‘’63 Dakikada galibiyet’’

Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig 9.Grup mücadelesinde kırmızı siyahlılar Bursa temsilcilerini 3-0’lık net bir galibiyet ile yenmeyi başardı. Maç toplamda 63 dakika sürdü. Voleybol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maça Doğa Kayar, Nihal Çalışkan, Buse Doğan, Gamze Türk, Dilara Aydın ve Melis Ece Yurtsever 6’sı ile başlandı. Aynı zamanda tecrübeli libero oyuncusu Elif Kavrar’ın yanı sıra Zeynep Kavas, Mehtap Öztunalı, Ayşegül Külüşlü ve Livanur Kılıç’da maça süre alan isimler arasında idi.

"Başkan Silpagar’a teşekkürler’’

Sezonun ilk karşılaşması ardından, ilk maçlar her zaman zor geçer diyerek sözlerine başlayan Çiftlikköy Belediyespor Başantrenörü Kurtuluş Kantar Turhan devamında, ‘’ Kazanarak başladığımız için sevinçliyiz. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Haftaya Yalova derbisinde iyi bir takıma karşı oynayacağız, galibiyet için sonuna kadar mücadele vereceğiz’’ diye belirtti.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz ise galibiyetle başlayan sezon hakkında açıklamalarda bulunarak ve sezona iyi başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız ve kulüp başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar’a bu galibiyeti armağan ediyor, yanımızda olduğu için teşekkür ediyoruz. Hedefimiz olan 1. Lig’e yükselmek için tüm çabamızı göstereceğiz” dedi.
Haber/Murat Can Aytemur
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.