Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölge şampiyonları Yalova’da belli oldu

2022-2023 eğitim öğretim sezonu masa tenisi okullar arası bölge maçları ilimizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bölge şampiyonları Yalova’da belli oldu

Yalova masa tenisi salonunda kıran kırana geçen müsabakaların ardından hem erkeklerde hem de kızlarda Sevim Göğez Ortaokulu şampiyon olarak adını finallere yazdırdı. Müsabakalarda erkeklerde ve kızlarda 11’er takım mücadele etti.

2 gün süren müsabakaların ardından Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk yönetimindeki Elvin Kale, Firdevs Nur Bingöl, Duru Beril Tok ile Kaan Beyzat Tuna, Kayra Gürses, Cemal Ayaz Kartal’ın oluşturduğu Sevim Göğez Ortaokulu çifte şampiyonluk yaşadı. Erkekler kategorisinde ikinciliği İstanbul ekibi Final Okulları üçüncülüğü ise Bursa temsilcisi Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu kazandı. Kızlarda ise ikincilik Sakarya ekibi Şehit Mahmutbey Ortaokulu’nun olurken, üçüncülüğü Bursa’dan Altın Nesil Okulları’nın oldu. Nefes kesen maçların ardından yapılan kupa töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ertan Arabacı takdim etti.

Yalova’daki bölge maçlarının ardından ilk 3’e giren okullar Rize’de yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkını kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.