Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Yasemin Fazlaca, ''Spora her zaman destek vereceğimizi yineledik''

Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı ziyaret etti ve anlamlı bir hediye takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 05:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 05:51
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Yasemin Fazlaca, ''Spora her zaman destek vereceğimizi yineledik''

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında seçimden oy farkıyla galip çıkarak Altınova Belediye Başkanı olan Yasemin Fazlaca’ya, hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Kısa zamanda halkın sevgisini kazanan Başkan Fazlaca, makamında vatandaşlara kapılarını açmayı sürdürüyor. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında son olarak Altınova Belediyespor Yönetim Kurulunu ağırlayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, burada spora ve sporcuya verdiği önemden bir kere daha bahsederek, spor konusunda hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti ve karşılıklı istişarelerde bulunarak, fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Seçim öncesinde sıkça belirttiği gibi spor ve sporcunun önemini, başkanlık döneminde sözlerinde yeniden vurgulayan Fazlaca’ya anlamlı bir hediye takdim eden Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu, Fazlaca’nın memleketi olan Kastamonu’nun plakası olduğu için 37 numaralı ve üzerinde Yasemin Fazlaca yazan forma takdim etti.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi ve Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu, nazik misafirperverliği adına Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya teşekkürlerini ileterek tekrardan hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Fazlaca ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’Altınova Belediyespor yönetim kurulu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, hoşgeldiniz şeref verdiniz. Spora her zaman destek olacağımızı yineledik’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.