Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mehmet Gürel Yeşilovaspor maçını tribünde izledi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden temsilcimiz Yeşilovaspor’un, ligin 25.haftasında gerçekleşen Hendekspor maçını, Kulüp Başkanı Yalçın Oruç ile beraber tribünden takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 13:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan  Mehmet Gürel Yeşilovaspor maçını tribünde izledi

Bölgesel Amatör Lig’de Yalova’yı başarıyla temsil eden Yeşilovaspor, ligin 25.Haftasında, Sakarya ekibi Hendekspor ile mücadele etti. Maçta Yeşilovaspor henüz dakiklar 12’yi gösterdiğinde Oğuz Saltabaş’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı maçta başka gol sesi duyulmadı ve temsilcimiz Yeşilovaspor ilk yarıyı önde kapattı.

Maçta kazanan olmadı

İkinci yarının başlama düdüğü ile beraber, maça kaldığı yerden devam eden Yeşilovaspor, dakikalar 60’ı gösterdiğinde talihsiz bir an yaşadı ve Hendekspor penaltı kazandı. Kazandığı penaltıyı Ümit Koz ile gole çeviren Hendekspor skora 1-1’lik eşitlik getirdi. Dakikalar 82’ye geldiğinde Ümit Koz ile 2. Golü bulan Hendekspor deplasmanda Yeşilovaspor’a karşı 1-2 öne geçti. Kendi evinde geriye düşen Yeşilovaspor 5 dakika sonra dakikalar 87’yi gösterdiğinde Oğuz Saltabaş ile 2.defa golü buldu ve skora eşitlik getirdi. Maçta başka gol sesi duyulmadı her iki takımda sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Başkan Gürel’den tribünde tam destek

Spora ve sporcuya verdiği önemi sık sık dile getiren Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, 25.Hafta’da gerçekleşen, Yeşilovaspor-Hendekspor mücadelesini; Yeşilovaspor Kulüp Başkanı Yalçın Oruç ve Yalovaspor Kulüp Başkanı İsmail Kaya ile beraber tribünden takip etti. Maç boyunca desteğini esirgemeyen Gürel, Yeşilovaspor’a başarılar diledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.