Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atıcılar cumhuriyetin 100. yılı için tetik çekecek

Yalova Merkez Avcılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen atıcılık müsabakaları bu yıl cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle daha geniş kapsamlı bir şekilde gerçekleştirilecek

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Atıcılar cumhuriyetin 100. yılı için tetik çekecek

Yalova Merkez Avcılar Derneği Başkanı Gökhan Bitirim, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen atıcılık müsabakalarının cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle daha geniş kapsamlı bir şekilde düzenleneceğini söyledi.

Bitirim, 4 Haziran Pazar günü Gökçe Barajı mevkiinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Atış Poligonu alanında gerçekleştirilecek olan müsabakalara ülkenin birçok il ve ilçesinden katılım beklediklerini belirtti.

Bitirim, “Yalova’nın kültürel anlamda en büyük festivallerinden birisi olan ata sporumuz atıcılık müsabakalarımızı destek ve sponsor olarak gerçekleştirmemize vesile olan başta Yalova Valimiz Sayın Muammer Erol olmak üzere Yalova Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tutuk, Yalova AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Büyükgümüş ve Sayın Meliha Akyol’a, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Sayın Hasan Soygüzel’e, Yalova Vali Yardımcısı Sayın M.Bahattin Atçı’ya, AK Parti Yalova İl Başkanı Sayın Umut Güçlü’ye, Altınova Belediye Başkanı Sayın Dr. Metin Oral’a, Çınarcık Belediye Başkanı Sayın Numan Soyer’e, İl Emniyet Müdürlüğümüze ve İl Jandarma Komutanlığımıza ve destek olan tüm esnaf ve av bayilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bitirim, 5 kategoride gerçekleşecek olan ve çeşitli ödüller verecekleri atıcılık müsabakalarına tüm Yalova ve Türkiye’den ruhsatlı silah sahibi vatandaşları davet etti.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.